Κύριε Πρωθυπουργέ είστε δήθεν.

Κύριε Πρωθυπουργέ είστε δήθεν.

Τρία χρόνια μετά το δημοψήφισμα της απάτης, εγώ ένας ασήμαντος πιτσιρικάς που δε συμμετείχα σε καταλήψεις όπως εσείς κύριε Πρωθυπουργέ, εγώ είμαι αυτός ο ένας, που σας λέει ότι είστε πραξικοπηματίας, γιατί βιάσατε την ψήφο του Ελληνικού λαού και κάνατε ΝΑΙ το περήφανο ΟΧΙ που βροντοφωνάχτηκε τότε. Εγώ είμαι αυτός ο ένας, που σας λέει κύριε Πρωθυπουργέ ότι είστε δήθεν.

Μπορεί ο παππούς μου και ο πατέρας μου κύριε Πρωθυπουργέ να ρούφηξαν το αυγουλάκι σας, αλλά εγώ δεν μασάω. Το 62% ΟΧΙ στις κάλπες έπρεπε να το τρίψετε στις μούρες των τοκογλύφων. Έπρεπε να πάτε με παλικαριά Ελληνική και να τους πείτε ότι είναι ισοσκελισμένα τα χρέη μας. Οι πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο του 40, το φέσωμα από την παράνομη μετανάστευση, οι εισπράξεις των μουσείων τους από τα δικά μας εκθέματα, οι κλοπές των αρχαιολογικών μας θησαυρών, η εισαγόμενη καταναλωτική σαπίλα με κολάσιμες μίζες, είναι το αίμα που μας ρουφήξανε και θα έπρεπε να τους ζητήσετε και τα ρέστα.

Αυτά ήταν τα νταούλια μας. Και για να ευχαριστηθούνε και το χορό κύριε Πρωθυπουργέ θα μπορούσατε να τους υποσχεθείτε ότι θα τους δίνατε με ευκολίες πληρωμής την ενέργεια που σε τεράστιες ποσότητες έχουμε στο υπέδαφός μας και τους είναι χρήσιμη.

Εγώ και οι παρέες μου πλέον το πήραμε χαμπάρι ότι ποτέ δεν είχαμε εθνική ανεξαρτησία. Μια ζωή προτεκτοράτο.

Εμείς όμως η γενιά του φραπέ και του καναπέ όπως βολεύει κάποιους να μας λένε, μπορεί να είμαστε σήμερα λιονταράκια αλίμονο τους όμως όταν σε λίγα χρόνια θα γίνουμε λιοντάρια.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>