Από την κερκίδα στο γρασίδι

Από την κερκίδα στο γρασίδι

Ευτυχώς που οι καταλήψεις στα σχολεία δημιούργησαν τον κύριο Αλέξη Τσίπρα, διότι αν δεν ψήφιζα και την πρώτη φορά αριστερά, δε θα είχα πλήρη εικόνα. Το κάδρο τώρα, με όλους μέσα, ξέρω ότι είναι κορεσμένο από σαπίλα.

Όλοι ίδιοι και όλα ίδια στο ίδιο πλάνο. Η κουτάλα της δήθεν πολιτικής διέβρωσε τα πάντα. Όλες οι προτάσεις εξουσίας οδηγούν στην κουτάλα. Και εγώ αυτομαστιγώνομαι ισχυριζόμενος ότι για άλλη μια φορά ψήφισα λάθος.

Καθισμένος στην κερκίδα το μόνο που κάνω είναι να παρατηρώ από τη μια πλευρά τη συντηρητική και από την άλλη την προοδευτική παράταξη να παίζουν μπάλα σε γήπεδο χωρίς αντίπαλο.

Το «θεατής» όμως μας τελείωσε. Ήρθε η ώρα της ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. Φόρεσα φανέλα, σορτσάκι, έδεσα τα κορδόνια στα παπούτσια και περιμένω να κάνεις και εσύ το ίδιο. Καιρός το ισχυρό ΕΜΕΙΣ του ΕΣΥ και ΕΓΩ να κυβερνήσει διαφορετικά την Ελλάδα. Ο αγώνας θα γίνει για αυτό. Τώρα πλέον θα ποντάρουμε τα ρέστα μας, στην Κυβερνώσα Πατριωτική Παράταξη.

Εδώ και τρία χρόνια, ήδη φτιάχτηκε αυτό που χρειαζότανε. Φτιάχτηκε δηλαδή με νομική υπόσταση ο πολιτικός φορέας «Λιοντάρια – Συνέργεια για την Ελλάδα». Φτιάχτηκε σύγχρονο πολιτικό αφήγημα. Φτιάχτηκε πατριωτικό ιδεολογικό μανιφέστο. Φτιάχτηκε εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Έγινε έτσι με πολύ κόπο και δουλειά το απέναντι άλλο κάδρο και είναι τοποθετημένο στο ΚΕΝΤΡΟ.

Τώρα ΕΣΥ και ΕΓΩ χρειαζόμαστε τους ανθρώπους εκείνους που είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και το κοινωνικό σύνολο. Πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά μαζί τους, ώστε να πειστούν ότι αν δεν είναι τώρα αντίθετοί μας, στο μέλλον θα είναι μαζί μας.

Και θα μας ακούσουν.

Και θα έρθουν στη συνάντηση της κάλπης.

Γιατί μέσα στην κάλπη, πρέπει να ηττηθεί η πολιτική σαπίλα.

Γιατί μέσα στην κάλπη, πρέπει να ηττηθούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>