Έκπτωση ηθικών αξιών

Έκπτωση ηθικών αξιών

Εμείς, που οχυρωμένοι πίσω από το ευτελές του σημερινού «πολιτισμού της πρίζας», αποχαυνωμένοι από την εφήμερη λάμψη του, συμμετέχουμε σε έναν απίστευτο καταναλωτικό αγώνα, για να μην μείνουμε πίσω από τους άλλους.

Εμείς που ακόμη και αυτήν την Πίστη μας στην θρησκεία, το μέγιστο στήριγμά μας σε αλλοτινούς δύσκολους καιρούς, αφήσαμε διαχρονικά να ξεθωριάσει. Εμείς που σαγηνευτήκαμε από τα θέλγητρα του εύκολου πλουτισμού και των τεχνολογικών επιτευγμάτων. Εμείς που αδειάσαμε τις ψυχές μας από τις προαιώνιες αξίες, την ηθική, την αγάπη, την δικαιοσύνη, την εντιμότητα, την εμπιστοσύνη κ.α. και πληρώσαμε το κενό τους με τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα πολυτελή σπίτια, τις τηλεοράσεις τα iphone κ.λ.π. Εμείς που αδιαφορήσαμε για τους πνευματικούς μας θησαυρούς, χρεωκοπήσαμε πνευματικά. Δυστυχώς αφήσαμε και επικράτησαν οι ασύδοτοι αρνητές, οι εκθαμβωτικοί «τίποτα». Οι δήθεν επιστήμονες, που απεδείχθη ότι αγνοούν πως η αληθινή επιστήμη γνωρίζει τα όρια της έρευνας και τους τρόπους να εισχωρήσουμε στα υπερβατικά μας σημερινά προβλήματα, που χρησιμοποίησαν σκόπιμα και λανθασμένα την πρόοδο της επιστήμης, με σκοπό τον χρηματικό πλουτισμό και την εξουσία, με ολέθρια για την Ελλάδα αποτελέσματα. Επειδή όμως η αποστασία συνείδησης είναι ανανδρία. Ας γίνουμε ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, οι λίγοι Ευμενίδες του φωτός, που θα μάχονται τις πολλές Ερινύες του σκότους. Είναι καιρός να εγκαταλείψουμε τον λαβύρινθο, στον οποίο κάποιοι έντεχνα μας εγκλώβισαν προς ίδιον μάταιο όφελος. Ας πραγματοποιήσουμε τα πρώτα αποφασιστικά βήματα, για την συλλογική ευτυχία.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>