Ερχόμαστε, για να κυβερνήσουμε  διαφορετικά την Ελλάδα.

Ερχόμαστε, για να κυβερνήσουμε διαφορετικά την Ελλάδα.

Εσείς που πριν τρία τέσσερα χρόνια καταγγέλλατε τους άλλους, γιατί μας κατάντησαν γενιά των 700 ευρώ. Εσείς που ταχύρρυθμα μας μετατρέψατε σε γενιά των 400 ευρώ. Εσείς που κομπάζετε, γιατί κατεβάσατε το ποσοστό ανεργίας στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους νέους επιστήμονες στην ξενιτιά. Εσείς που το πνευματικό δημιούργημα των προπάππων μας, την Μακεδονία, αυτό το πανέμορφο ελληνικό πολιτισμικό οικοδόμημα το ξεπουλήσατε στους Σλάβους. Εσείς που επαγγελθήκατε ελπίδα και μοιράσατε πρόσθετη δυστυχία. Εσείς που στρώνετε χαλί στους προηγούμενους να ξαναεπιστρέψουν, για να μας “αποτελειώσουν”.

Εσείς είστε αυτοί που μας κάνατε λιοντάρια. Εσείς μας ποδοπατήσατε και μας αναγκάσατε να σηκωθούμε για να σας ρίξουμε.

Εμείς δυστυχώς για εσάς δεν είμαστε οι “μπράβοι της νύχτας” που με θυμωμένες ψήφους απλά θα σταλθούμε στη Βουλή. Εμείς ερχόμαστε για να συγκρουστούμε πολιτικά μαζί σας, έχοντας εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης εντός συγκεκριμένου δικού μας ιδεολογικού πλαισίου. Δεν ερχόμαστε για να σας αντικαταστήσουμε. Έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα να μη θέλουμε να γίνουμε σαν και εσάς και σαν τους προηγούμενους από εσάς. Ερχόμαστε, για να κυβερνηθεί διαφορετικά η Ελλάδα. Γιατί πρέπει να κυβερνηθεί η Ελλάδα με αξιοκρατία και όχι με κομματοκρατία.

Ο Γαλλικός Μάης του ΄68 είχε βαφτίσει τους επαναστατημένους νεολαίους “ακροβάτες του ονείρου”. Ο Ελληνικός Μάης που ξημερώνει θα βαφτίσει τους επαναστατημένους νεολαίους “λιοντάρια της αμφισβήτησης”.

Οι άπιστοι Θωμάδες ας βάλουν τα δάκτυλα στα πληκτρολόγια να χτυπήσουν www.liontaria.gr ή www.kinimaliontarion.gr ώστε να δουν για να πεισθούν.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>