Λίγο ακόμα, για να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα

Λίγο ακόμα, για να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα

Εισπράττoντας την ικανοποίηση της επιτυχίας, καταγράφουμε σήμερα 31-12-2017 στον ετήσιο απολογισμό μας, την πλήρη ευόδωση όλων όσων προγραμματίσαμε για το δημιουργικό σκέλος του εγχειρήματός μας.

Με συνέπεια και συνέχεια στη δημιουργική αυτή πορεία, τηρήσαμε με απόλυτη ακρίβεια τα χρονοδιαγράμματα και κρατήσαμε σε θετικό πρόσημο τους ρυθμούς. Με επίπονη προσπάθεια και επιμονή όλη η καλοκουρδισμένη ομάδα του Κινήματος, κινήθηκε αποφασιστικά και οι ειδικές ικανότητες του καθενός από εμάς, είναι πλέον εκτεθειμένες σε δημόσιο έλεγχο.

Ο Σταύρος Παπαγιάννης, με τα στελέχη του ιδεολογικού, συνέταξε μια άψογη Ιδρυτική Διακήρυξη που υπογράφτηκε από όλα τα ιδρυτικά μέλη και κατατέθηκε στη γραμματεία του Αρείου Πάγου στις 14 Φεβρουαρίου, ώστε να αποκτήσουμε νομική υπόσταση. Στη συνέχεια συνέταξε το ιδεολογικό γέννημα του Αυτορρυθμιζόμενου Κοινοτισμού στον Σύγχρονο Πατριωτισμό. Το ιδεολογικό αυτό μανιφέστο εγκρίθηκε ομόφωνα στις 20 Αυγούστου σε συνεδρίαση της Συνόδου και επικυρώθηκε την πρώτη από τις τρεις εναρκτήριες μέρες του Ιδρυτικού Συνεδρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο NΟΕSΙS της Θεσσαλονίκης στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Γαλανόπουλος, με τα στελέχη του οργανωτικού, προήδρευσε εποικοδομητικά σε όλες τις συνεδριάσεις της Συνόδου και του Συνεδρίου. Με τη δουλειά του, σε ήπιους τόνους και με πνεύμα συνθέσεων, πραγματοποιήθηκε ένα ανεπανάληπτο τετράμηνης διάρκειας Συνέδριο Ίδρυσης Πολιτικού φορέα.

Ο Αλέξανδρος Χύτας, με τα στελέχη του Προγράμματος, επί τέσσερεις μήνες επεξεργάστηκε το πόνημα της Εναλλακτικής Πρότασης Διακυβέρνησης. Στην Αθήνα και στο Ζάππειο Μέγαρο, αυτό το κυβερνητικό πρόγραμμα που όλοι περιμέναμε, δόθηκε σε δημόσια θέα, ως βάση εκκίνησης μιας διαφορετικής διακυβέρνησης με προοπτικές διαρκούς βελτίωσης.

Η Ζωή Γραμματοπούλου, με τα στελέχη των κοινητοποιήσεων, φρόντισε με επιμέλεια για όλα όσα απαιτούσαν οι πολλαπλές ενέργειες των τομέων. Με τις προτροπές της, εμψύχωσε όλες τις ομάδες εργασίας διατηρώντας τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση των μελών τους. Ήταν καθόλη την πορεία ο πιο πιστός υπηρέτης της ρεαλιστικής μας ουτοπίας, όπως η ίδια βάφτισε το όλο εγχείρημα.

Στις 29 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης, με την παρουσίαση της πρωτοποριακής μας εφαρμογής για κινητά σε περιβάλλον android, ολοκληρώθηκε το συνέδριο και έπεσε η αυλαία του πρώτου μέρους. Από τις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους ανοίγει η αυλαία για το δεύτερο μέρος στο οποίο πρέπει να ολοκληρώσουμε μέχρι τις 15 Αυγούστου την οργάνωση της συμμετοχής μας στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο Εκφραστής του Κινήματος Μιχάλης Χαραλαμπίδης συνεπικουρούμενος από τον Σταύρο Ξάνθο, τα στελέχη του πολιτικού σχεδιασμού καθώς και από την Ελένη Νυκταράκη και τα στελέχη του επικοινωνιακού τομέα, θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>