Με Προέδρους και Αρχηγούς οι άλλοι, Εμείς με Εκφραστή.

Με Προέδρους και Αρχηγούς οι άλλοι, Εμείς με Εκφραστή.

Στο Κίνημά μας, «Λιοντάρια – Συνέργεια για την Ελλάδα», έχουμε μέντορα έναν ταπεινό πολιτικό δάσκαλο με συνεπή και έντονη επαγγελματική, επιστημονική, κοινωνική και πολιτική δράση.

Ο καθηγητής μαθηματικών Μιχάλης Χαραλαμπίδης, με Διεθνείς Ευρωπαϊκές Οικονομικές και Πολιτικές Σπουδές, είναι ο μαέστρος της υπέροχης πολιτικής μας ομάδας.

Όλοι στο Κίνημα μας γνωρίζουμε, ότι ο Εκφραστής μας Μιχάλης Χαραλαμπίδης έχει δικό του φύλλο πορείας. Δεν σημαδεύουν τον δρόμο του εξαρτήσεις, συμφέροντα και παρασκήνια. Είναι ένας επαναστάτης πατριώτης και πρωτομάστορας ενός καινοτόμου πολιτικού φορέα με κινηματικό χαρακτήρα και κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Όλοι στο Κίνημα μας διαπιστώσαμε, ότι η ειλικρινής ταπεινότητα του Εκφραστή μας Μιχάλη Χαραλαμπίδη, δεν είναι σημάδι αφέλειας ή αδυναμίας, αλλά το εντελώς αντίθετο. Είναι Σημάδι εσωτερικής δύναμης και μιας σοφίας, που ισχυρίζεται ότι χωρίς το πιο μικρό ούτε το πιο μεγάλο θα μπορούσε να υπάρξει.

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης μας έπεισε, ότι μπορεί να κυβερνηθεί διαφορετικά η Ελλάδα και μπήκε μπροστάρης στον δύσκολο αυτόν αγώνα. Μας έπεισε, να αφήσουμε στην άκρη τις σειρήνες που μας μιλάνε για ουτοπία. Με την μοναδική του εντολή «σηκώστε τα μανίκια και εργαστείτε» μας μετέτρεψε από απαθείς θεατές σε δημιουργούς με αυτοπεποίθηση. Με το σύνθημά του «ανοιχτές καρδιές, ανοιχτές αγκαλιές» μας εισήγαγε στην ιδέα της Συνέργειας για την Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης μας εμπνέει και τον εμπιστευόμαστε.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>