Πολιτική μας συνταγή η «Συνέργεια»

Πολιτική μας συνταγή η «Συνέργεια»

Το δεδομένο ότι στην Τροία δεν νίκησε η δύναμη, αλλά η εξυπνάδα, μας επιτρέπει να ισχυριζόμαστε ότι η φαντασία, η δημιουργικότητα και η ικανότητα να παράξει αξία το μυαλό έξυπνων ανθρώπων είναι κάτι περισσότερο από κοιτάσματα πετρελαίου, φυσικού αερίου, χρυσού ή οτιδήποτε άλλου. Πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό ότι ο σπουδαιότερος φυσικός πόρος της Ελλάδας είναι οι άνθρωποί της και όχι τα κοιτάσματα φυσικού αερίου του Αιγαίου.

Εμείς στο Κίνημα «Λιοντάρια-Συνέργεια για την Ελλάδα» προκρίναμε ως κεντρική μας κατευθυντήρια αρχή, την υιοθέτηση της κουλτούρας των καινοτομιών και όχι των μεταρρυθμίσεων. Ποντάρουμε στη δημιουργική αμφισβήτηση, γιατί είναι αυτή που θα δέσει τις ιδέες μας με τις καινοτομικές λύσεις. Η δική μας διακυβέρνηση έχει πολιτικό στόχο να φτιάξει μια χώρα ιδεών, καινοτομιών και ευμάρειας που θα βασίζεται στη δημιουργία και στην παραγωγή.

Η Συνέργεια για την Ελλάδα είναι η μυστική μας συνταγή, είναι ο συνδυασμός από τη μια των κλασικών στοιχείων που απαιτούν οι τεχνολογικοί συνεργατικοί σχηματισμοί και από την άλλη κάποια μοναδικά Ελληνικά στοιχεία που βελτιώνουν την ικανότητα και την εμπειρία των ατόμων να συνεργαστούν πιο αποτελεσματικά σε ομάδες και να παρέχουν σφιχτές και άμεσα διαθέσιμες συνδέσεις μέσα σε μια αναπτυσσόμενη κοινότητα.

Η Συνέργεια για την Ελλάδα είναι το μυστικό μας όπλο, είναι ο συνδυασμός από τη μια της εγγύτητας μεταξύ των αξιόλογων Πανεπιστημίων, των ερευνητικών Ιδρυμάτων καινοτομίας, των μεγάλων επιχειρήσεων, των νεοσύστατων επιχειρήσεων και των οικοσυστημάτων σύνδεσης και από την άλλη ένας πολιτιστικός πυρήνας πλούσιων επιθετικών χαρακτηριστικών, ομάδων προσανατολισμού και ανάπτυξης κουλτούρας εκκίνησης επιχειρήσεων στη βάση του «να είσαι μικρός, αλλά με μεγάλους στόχους».

Με Συνέργεια της επιστήμης, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα φτάσουμε σε μία άλλη διαφορετική Ελλάδα.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>