Προτροπή  ελέγχου της ικανότητάς μας

Προτροπή ελέγχου της ικανότητάς μας

Αλέξανδρος Χύτας
Συντονιστής Ηγετικού Επιτελείου Προγράμματος του Κινήματος

Η δική μας εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, που θα δημοσιοποιήσουμε στις 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, απαντά στην ανάγκη θεσμικής, παραγωγικής και κοινωνικής ανασύστασης της χώρας. Απαντά στο συγκεντρωτικό, αντιπαραγωγικό και γραφειοκρατικό κράτος. Απαντά στην παραοικονομία και τις αντιπαραγωγικές ιδέες. Απαντά στην άδικη κοινωνία, στην άνιση κατανομή των βαρών και στην κατασπατάληση των φυσικών πόρων που διαθέτει ο Ελληνισμός. Απαντά στην απαράδεκτη σχέση ανάμεσα στην παραγωγικότητα της εργασίας και στις καταναλωτικές μας προτιμήσεις. Απαντά στον εύκολο πλουτισμό και στο καταναλωτικό πρότυπο. Απαντά στην οπισθοδρομική μας κουλτούρα, στάση και νοοτροπία που αφορούν την εργασία. Απαντά στην υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας και στον αφελληνισμό της κουλτούρας μας. Απαντά στην κρίση προσανατολισμού της παιδείας μας. Απαντά στην κακοδιοίκηση, στην πολιτική της εξάρτησης, του διχασμού και των έργων βιτρίνας.

Η εναλλακτική μας πρόταση διακυβέρνησης είναι πρόταση ζωής για εθνική ανασύσταση. Δεν σκεπτόμαστε να διαχειριστούμε καλύτερα την κρίση, αλλά να αλλάξουμε ουσιαστικά το αδιέξοδο κοινωνικό και οικονομικό μοντέλο, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας και να δημιουργήσουμε σιγουριά στους πολίτες.

Έχουμε την τόλμη να συγκρουστούμε με τα εμπόδια που καθηλώνουν τη χώρα στο αδιέξοδο. Έχουμε το σθένος να συγκρουστούμε για να φέρουμε και να καταξιώσουμε μιά μόνιμη, δυναμική και αποτελεσματική πολιτική με σχέδιο, με κλιμακούμενους στόχους, με κινητοποίηση όλων ανεξαίρετα των δυνάμεων του Έθνους, πολιτική που να απαντά αξιόπιστα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.

Με την εναλλακτική του πρόταση διακυβέρνησης το Κίνημα Λιοντάρια – Συνέργεια για την Ελλάδα, θέτει σε δημόσιο έλεγχο την ικανότητά του να συλλάβει ορθά και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, τα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα του Ελληνισμού.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>