Σύγκρουση δύο κόσμων

Σύγκρουση δύο κόσμων

Όταν η πάλη των ιδεών επιδιώκει, ως νικηφόρο αποτέλεσμα, τη σύνθεση, τότε προάγει όλους τους αντιμαχόμενους, καθόσον δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, παρά μόνο κερδισμένοι.

Όταν όμως προσδοκά, ως νικηφόρο αποτέλεσμα, την επικράτηση, τότε η επικυριαρχία των νικητών λειτουργεί από μόνη της ως διχαστική τάση. Εμείς στο Κίνημα «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ-Συνέργεια για την Ελλάδα» κατορθώσαμε η σύγκρουση όλων των ιδεολογιών, από την εθνικιστική άκρα δεξιά μέχρι την διεθνικιστική άκρα αριστερά, να βγάλει την ποθούμενη και απαραίτητη σύνθεση, που κατορθώνει την παράδοση του οχήματος της ομογενοποίησης του Πατριωτικού χώρου, στο Ενιαίο Όλον. Είμαστε σε περίοδο κύησης με γεννητούρια μέσα στο 2017. Οι ιδεολογίες υπάρχουν γιατί πρέπει να υφίστανται ως προϋπόθεση της πάλης των ιδεών. Σήμερα όμως στην Ελλάδα πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό ότι η πρωτεύουσα σύγκρουση δέν είναι αυτή των ιδεολογιών, είναι η σύγκρουση ανάμεσα στην παρασιτική μεταπρατική Ελλάδα του εισαγόμενου καταναλωτισμού και στην δημιουργική Ελλάδα της παραγωγής. Εμείς στον Κίνημα Λιονταριών πήραμε την απόφαση και επιλέξαμε στρατόπεδο. Είμαστε με την Ελλάδα της παραγωγής. Την μάχη των εκλογών θα την δώσουμε μόνο όταν θα είμαστε πανέτοιμοι για να επικρατήσουμε. Δεν έχουμε καμία μα καμία πρεμούρα να κατεβούμε σε εκλογές για να τις χάσουμε. Ο πολιτικός μας στόχος είναι διακυβέρνηση με αυτοδυναμία. Περπατάμε γερά, περπατάμε χωρίς φόβο, περπατάμε πάντα μέχρι το τέλος, γιατί ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ότι είμαστε ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>