Σπάζουμε το κρύσταλλο…

Σπάζουμε το κρύσταλλο…

Σε μια εποχή εξόχως αντιηρωική, όπως η δική μας, οι μακρές αφηγήσεις και η επική ρητορεία χάνουν την αξία και τη σημασία τους. Τα οράματα και οι νομοτέλειες προσγειώνονται στην πραγματικότητα της εικονικής κοινωνίας του καπιταλισμού, των χρηματιστηρίων, της διαπλοκής των συμφερόντων, της συναλλαγής και του ατομικισμού.

Ζητάμε από την πολιτική ένα σίγουρο δρόμο προς τα εμπρός και την ίδια ώρα βλέπουμε την πολιτική με δυσπιστία και αποστασιοποιούμαστε από αυτή. Πολλοί αποδοκιμάζουν, άλλοι λοιδορούν και οι περισσότεροι ανέχονται. Το κρύσταλλο αυτής της πραγματικότητας δεν αντέχει για πολύ ή θα σπάσει ή θα το σπάσουμε.

Στο κίνημα «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα» πάνω στο έδαφος της νέας εγκυμονούσας πραγματικότητας, μιλάμε καθαρά χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές για την πορεία της Ελλάδας στον δύσκολο κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Απαντάμε με στρατηγική τακτική στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα των πολιτών και της κοινωνίας.

Καταγράψαμε χωρίς φιοριτούρες και έπεα πτερόεντα ποιοι είμαστε και τι θέλουμε. Προχωράμε δίχως χρονοτριβή έχοντας ως κέντρο της πολιτικής μας το αξιοβίωτο της ζωής.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>