Συμφωνία σε έδρανο κοροϊδίας

Συμφωνία σε έδρανο κοροϊδίας

Η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ ικανοποιεί πλήρως τα αλυτρωτικά ζητούμενα των Σκοπιανών. Είναι αδειανό πουκάμισο η συνταγματική αναθεώρηση που επιβάλλεται στους Σκοπιανούς, όπως επίσης και η μία χρήση του ονόματος τους μέσα – έξω. Η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, η αποδοχή μακεδονικής γλώσσας και ιθαγένειας σε κρατική οντότητα, μας ακυρώνει εμάς ως Μακεδόνες. Για να αναγνωριστούμε Μακεδόνες πρέπει να ζητήσουμε από τους Σκοπιανούς ιθαγένεια και να πάψουμε να ισχυριζόμαστε ότι η μητρική μας γλώσσα είναι τα Ελληνικά. Το μόνο που κατακτήσαμε από αυτήν την συμφωνία είναι το ότι συγκαταλεγόμαστε στους αρχαίους Μακεδόνες. Ο Παύλος Μελάς δηλαδή θυσιάστηκε για τους Σκοπιανούς σύμφωνα με την πρώτη φορά αριστερά. Το σύγχρονο Μακεδονικό κράτος είναι του Ζάεφ ενώ το αρχαίο Μακεδονικό κράτος ήταν του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά πατάνε πάνω στην πιο θλιβερή διδαχή της ιστορίας μας, δηλαδή όταν μας κοροϊδεύουν για αρκετά μακρύ χρονικό διάστημα, τείνουμε να απορρίπτουμε κάθε ένδειξη της κοροϊδίας. Νομίζουν ότι η κοροϊδία, μας έχει καταστήσει δέσμιους. Ξέρουν ότι παραείναι οδυνηρό να παραδεχτούμε ακόμα και στους εαυτούς μας, ότι υπήρξαμε ευκολόπιστοι.

Πρέπει να σηκωθούμε και να ρίξουμε τους κυβερνώντες που μας ποδοπατούν. Είναι θλιβερό που οι σπιθαμιαίοι και εγωλάγνοι πολιτικοί μας δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι καμία γεωγραφική «καταγωγή» δεν μπορεί να «επισκιάσει», να «απαλείψει» ή απλά να «σκεπάσει» την πνευματική «καταγωγή» ενός δημιουργήματος ότι το πολιτισμικό «οικοδόμημα», που λέγεται Μακεδονία, θα είναι για πάντα ελληνικό, ανεξαρτήτως αν το μακεδονικό «οικόπεδο» ξεπερνά τα σημερινά ελληνικά σύνορα. Είναι ελεεινό που οι εθνικά μειοδότες πολιτικοί μας, προεκλογικά μας μοιράζουν μπόλικη ελπίδα και μετεκλογικά ως πρωθυπουργοί Ηλιθίων παλαμακιστών καμαρώνουν πάνω στο έδρανο της κοροϊδίας.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>