Σωστά Λιοντάρια!

Σωστά Λιοντάρια!

Σωστά λιοντάρια, δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις σε έναν υπέροχο εκλογικό αγώνα. Πετύχαμε στους δύο από τους τρεις στόχους μας. Δηλαδή α) σηματοδοτήσαμε, με την πατριωτική συμμαχία τριών κομμάτων, ότι η Μεγάλη Ενιαία Πατριωτική Παράταξη είναι εφικτός στόχος και β) τυπώσαμε με χρήματα από το υστέρημά μας συνολικά 10 εκατομμύρια ψηφοδέλτια και τα στείλαμε σε όλη την Ελλάδα καλύπτοντας κάθε εκλογικό τμήμα.

Ωστόσο δεν κατορθώσαμε τον τρίτο στόχο, δηλαδή να πείσουμε, ώστε να έχουμε στη φαρέτρα μας αξιόλογο ποσοστό ψήφων. Από τη στιγμή όμως που ζητάς συνειδητή ψήφο ήταν φυσιολογικό να μη την εισπράξεις καθόσον προβάδισμα είχε η τιμωρητική ψήφος.

Ευχαριστούμε τους 11000 συμπολίτες μας που συνειδητά μας συνάντησαν μέσα στην κάλπη. Δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε. Από εδώ και πέρα χρειαζόμαστε σωστή και άριστη οργανωτική δομή. Δεν φτάνει η αυτοοργάνωση. Μόνο μια καλοκουρδισμένη πολυπληθή οργάνωση μπορεί να προσπεράσει τον σκόπελο της ανισότητας που αντιμετωπίσαμε στην εκλογική μάχη.

Με σηκωμένα τα μανίκια και με όρεξη για σκληρή δουλειά θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα «να κυβερνηθεί διαφορετικά η Ελλάδα».

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>