H Συνάντηση στη Δράση και Πράξη

H Συνάντηση στη Δράση και Πράξη

Η συνάντηση στη δράση έγινε στα συλλαλητήρια. Το λιονταρίσιο Εμείς του Εσύ και Εγώ έδειξε τα δόντια του στην κομματοκρατία.
Η συνάντηση στην πράξη θα γίνει στις κάλπες. Το λιονταρίσιο Εμείς του Εσύ και Εγώ θα καταδείξει την εναλλακτική διακυβέρνηση στην κοινωνία.

Εσύ που ανέκαθεν στηρίζεσαι στα δικά σου πόδια, δεν κληρονόμησες, δεν βολεύτηκες στις πλάτες κανενός, δεν διαπλέχθηκες και δεν ζείς πελατειακώς έκθετος/η και απροστάτευτος/η.
Εσύ που αποτελείς τις προϋπολογισμένες θυσίες, “για να σωθεί η πατρίδα” των βολεμένων που συνέτρωγαν και οι οποίοι τη χρεοκόπησαν
Εσύ που έχεις αδιέξοδη κατάσταση σχετιζόμενη αιτιακά με το συνεχιζόμενο βόλεμα των άλλων και δεν έχεις πλέον τίποτα να χάσεις όπως και δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι τα χειρότερα.

Άκουσε τη φωνή της συνείδησής σου
σήκω και έλα στο Κίνημα
«ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα»,
ώστε το Εσύ και Εγώ να γίνει,
το Εμείς που θα μας κυβερνήσει.

Το Κίνημα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα χρειάζεται πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση, Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους, Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους, Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους, Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Δηλαδή Απλούς ανθρώπους.

Το Κίνημα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα επέλεξε να περιτριγυρίζεται από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων. Από πρόσωπα που τα σκληρά χτυπήματα της ζωής κατόρθωσαν να τους διδάξουν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.

Το Κίνημα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα δεν σπαταλά χρόνο για ατέρμονες μαζώξεις που συζητούν αδιέξοδες νόρμες και εσωτερικούς κανονισμούς. Δεν ξοδεύει χρόνο για να ανέχεται παράλογους ανθρώπους που παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει. Δεν χάνει χρόνο για να λογομαχεί με μετριότητες και δεν παρευρίσκεται σε συγκεντρώσεις που παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωισμοί. Δεν χαραμίζει χρόνο για να ανέχεται τους καιροσκόπους και όσους με φθόνο προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και τα επιτεύγματα τους.

Το Κίνημα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα αναλώνει χρόνο μόνο για το περιεχόμενο της πολιτικής και όχι για τους τίτλους και τις επικεφαλίδες της.

Το Κίνημα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα επιδιώκει την ουσία. Θέλει να ζει στους χώρους των κοινωνικών προβλημάτων και δράσεων και να τροφοδοτείται από αυτούς. Να προτείνει πειστικές πολιτικές αναλαμβάνοντας διαρκώς την ευθύνη της κοινωνικής τους αποδοχής. Να λειτουργεί ιδεολογικά, διαπαιδαγωγικά μέσα στις κοινωνικές διαδικασίες και στη δράση, συγκροτώντας νέες αξίες και κριτήρια. Να αναπαράγεται μαζικά αποφεύγοντας ταυτόχρονα την αλλοτρίωση του χαρακτήρα του.

Το Κίνημα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα επιθυμεί και μπορεί να σπάσει τα ψεύτικα δεσμά που έβαλε στην κοινωνία η παρασιτική μεταπρατική Ελλάδα του εισαγόμενου καταναλωτισμού. Να βγάλει τους πολίτες, έξω από το σκοτεινό τούνελ του πελατειακού παρακράτους της κομματοκρατίας. Να κονιορτοποιείσει πλαστά διλήμματα του τύπου μνημόνιο-αντι μνημόνιο. Και να σταθμεύσει στο στρατόπεδο της παραγωγικής Ελλάδας του ανταγωνισμού και της καινοτομίας.

Το Κίνημα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – Συνέργεια για την Ελλάδα είναι το συλλογικό πολιτικό υποκείμενο μιας εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης που όλοι περιμέναμε. Πολιτικός φορέας με συνεκτικό και αντιδογματικό ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο και συνείδηση. Δημοκρατικό και λειτουργικό συγκρουσιακό Κίνημα. Πολυσυλλεκτικός πολιτικός χώρος ανοιχτός στην κοινωνία και διασυνδεδεμένος με τις δυνάμεις της.

Άφησε το σχόλιο σου

Η διευθ. ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου δε θα δημοσιευθεί. Υποχρεωτικά πεδία *
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω HTML ετικέτες και ιδιότητες: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>